Wilde Pedique Plus

 

Iedereen wil graag nette en verzorgde voeten hebben waarmee we onbezorgd in de open schoenen kunnen stappen. Dit is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door beschadigingen en schimmels aan de nagel kunnen de teennagels er ontsierlijk uitzien. De Wilde-Pedique plus correctiemethode van LCN, geeft u nu de mogelijkheid om dit probleem op te lossen.

De nieuwste ontwikkeling en moderne technieken kunnen ons momenteel individuele oplossingen bieden binnen het kader van cosmetische voetverzorging. Wilde-Pedique plus is een professioneel concept waarmee beschadigde, hoorn of schimmel teennagels gecorrigeerd kunnen worden.

 

Met Wilde-Pedique plus Methode kunnen teennagels geheel of gedeeltelijkhttp://www.zuiver-in.nl/images/stories/voeten/wilde-pedique/wpp2.png hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze speciaal ontwikkelde gel corrigeert het probleem, indien de nagel deels is afgebroken of dusdanig is aangetast dat er geen normale gezonde nagel zichtbaar is. Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel, ziet er heel natuurlijk uit en is uiterst vriendelijk voor de nagel.

 

 

 images/wilde-pedique/wpp1.png

 De methode werkt cosmetisch corrigerend en is tevens behandelend voor de schimmel in de nagel. De anti-mycotisch (schimmelwerende) werkzame stof in de gel zal ondersteunend werken.

Fench Pedicure 1

Wilde-Pedique plus kan gecombineerd worden met de bekende trendy 'French' look. Hier zal de nagel cosmetisch worden verfraaid met een zachte naturel tint plus wit randje. 
Uiteraard kan er ook gekozen worden om de nagels gewoon af te lakken met een prachtige kleur lak. Ook is het mogelijk om de 'French' look als losse behandeling te ondergaan.


Nabehandeling


Het spreekt vanzelf dat Wilde-Pedique plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Onder normale omstandigheden zal dit na verloop van enkele maanden het geval zijn. De mogelijkheid bestaat dan om de uitgevoerde correctie bij te werken.
Uiteraard kunt u, voor een mooi en perfect resultaat, u nagels eerder laten bijwerken. Zo voorkomt u dat deze 'loslaat' of beschadigd. Dit adviseer ik na ongeveer 6 weken.

,